BWF WERELDCONGRES 2017 IN BARCELONA
 
   

BARCELONA - Het Palau de la Generalitat is een middeleeuws gebouw midden in het historische centrum van Barcelona. Het is al eeuwenlang de zetel van de regering van CataloniŽ en de president van de Generalitat. De 49 klokken van de beiaard klinken vanaf het dak van het paleis. Het Pati dels Tarongers (de patio van de sinaasappelbomen) en de Galeria GÚtica (de gotische gallerij) binnen het Palau de la Generalitat zijn uitstekende luisterplaatsen.

CONGRES
Het 19de BWF Wereldcongres zal in Barcelona worden gehouden van zaterdag 1 juli t/m woensdag 5 juli 2017. Het congres wordt georganiseerd door de Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya met steun van de Catalaanse overheid.

POST-CONGRES
Een post-congres zal op verschillende andere locaties in CataloniŽ plaatsvinden. De data zijn donderdag 6 juli t/m zondag 9 juli 2017. Het post-congres biedt meer cultuur, beiaarden, luidklokken en toerisme, met onder meer een bezoek aan de indrukwekkende Romeinse stad Tarragona.

INSCHRIJVING
De website van het congres verschaft meer details over het congresprogramma en biedt de mogelijkheid om on-line te registreren. Klik voor de website op de volgende schakel:

De inschrijving omvat al het congresmateriaal, de congresfoto, diverse maaltijden, het transport per bus,... en de toegang tot verschillende bezienswaardigheden in Barcelona, zoals het Palau de la Generalitat, het Palau de la Musica, het Museum van Instrumenten, de Sagrada Familia,... en diverse speciale beiaardconcerten, met een aantal verrassingen!

EXTRA BEIAARD ACTIVITEITEN
Een pre-congres wordt in Portugal gehouden van 23 juni tot 28 juni, georganiseerd door CICO (Centro Internacional do Carrilh„o e do ”rg„o) en de stad Const‚ncia. Contact CICO  E-mail.

Na het post-congres, op 9 juli, wordt nog een beiaarddag georganiseerd in Perpignan, Frankrijk, door Elizabeth Vitu  E-mail en Laurent Pie.